Het gezicht achter VIVRE! Coaching

 

Mijn naam is Roelie Pals (1967). Ik ben coach, getrouwd en moeder van een prachtige zoon.

Na jaren als secretaresse/planner werkzaam te zijn geweest en de geboorte van mijn zoon, ben ik gestopt met werken. Ik wilde genieten van mijn kind, mijn hond en vooral… van het leven met alles en iedereen die ik lief heb!

Na verloop van jaren, begon ik me ook te realiseren dat mijn zoon mij op een gegeven moment niet ieder moment van de dag nodig zou hebben…. Maar wat wilde ik dan? Werken met mensen was wel iets wat aan de top van mijn mensenlijstje stond. Weer ergens in loondienst gaan werken? Mwa, ik liep er niet echt warm voor….. Wat wil ik dan???? Veel tijd om daar nog over na te denken kreeg ik niet!

Ineens werden mijn beide ouders ziek en hadden zorg nodig. Aangezien ik enig kind ben, deed ik niets anders dan heen en weer rennen tussen huis, het huis van mijn ouders en het ziekenhuis en het verzorgingshuis. De “gevechten” die ik vaak moest voeren met de instanties, maakten het er niet prettiger op. Ik hield van mijn ouders en ik wilde alleen maar het beste voor ze! Dit heeft een hele tijd geduurd, tot ik bij de huisarts zat te hyperventileren en ik volledig instortte!

Gelukkig vond ik een hele goede coach, die mij prima heeft geholpen om alles weer op een rij te krijgen, die mij hielp om weer duidelijk te krijgen wat ik nodig had, wat ik wilde en hoe ik dat zelf kon doen. 

Wat mij zo is opgevallen is, dat er weinig aandacht is voor vrouwen in de leeftijd van 45 tot 55 jaar. Terwijl er juist in deze tijd vaak heel veel aan het veranderen is! Kinderen gaan puberen of verlaten het nest, je ouders hebben meer zorg en aandacht nodig, je hebt een baan en dan…. begin je ook nog eens aan de menopauze.

Dit heeft mij aangespoord om me te gaan scholen in Mindfulness (of aandachtgerichte therapie/MBCT),  NEI en als coach in het algemeen. En ik blijf me ontwikkelen! 

Natuurlijk was het een moeilijke tijd en ik wil dat niet graag nog een keer meemaken! Het heeft me echter wel gebracht waar ik nu sta en daar ben ik zo blij mee! 

Ik coach vanuit mijn hart, omdat ik weet hoe lastig het soms kan zijn!

 

I

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor deze nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.

Je bent succesvol aangemeld voor mijn nieuwsbrief!