”Dankzij VIVRE! Coaching verdween de onbestemde pijn in mijn lichaam”

In de zomer van 2016 maakte ik via vrienden kennis met Roelie Pals. Mijn vrienden hadden gebruikgemaakt van Roelie’s deskundigheid en hadden sterk het vermoeden dat het ook voor mij goed zou zijn. Ik had hen verteld over soms onbestemde pijn in mijn lichaam en het daarmee gepaard gaande gevoel van ‘wat is er met mij aan de hand?’. De huisarts schreef mij pillen en een behandeling bij de fysiotherapeut voor. De klachten werden minder, maar waren nog lang niet verdwenen.
Daarom besloot ik Roelie Pals te consulteren. Tijdens de behandeling drong zij al snel binnen in mijn onderbewustzijn. Een openbaring. De blijkbaar door mij als traumatisch ervaren gebeurtenissen uit het prille begin van mijn leven, rolden zich plotseling voor mijn geestesoog af. Al heel snel werd voor mij duidelijk dat er een blokkade in het onderbewuste zat waar mijn lichaam blijkbaar op reageerde. Het is een wonderlijke gewaarwording te ervaren dat er binnen enkele sessies zoveel vooruitgang werd geboekt. De pijn werd minder en van de gebeurtenissen uit mijn prille jeugd nam ik zonder rancune naar wie dan ook, afscheid.
Er is een aangename rust over mij gekomen en de pijn in mijn lijf is verdwenen.
Aandacht voor lichaam en geest wordt – als ik de publicaties op dat gebied mag geloven – steeds meer onderdeel van de reguliere geneeskunde. Deze vorm van coaching zou daarop, naar mijn stellige overtuiging, een goede aanvulling zijn.

 

 

”Al na twee sessies zat ik beter in mijn vel”

In 2015 ben ik bij Roelie terechtgekomen, omdat ik wat vage pijnklachten had en niet zo lekker in mijn vel zat. Ik was verbaasd hoe zij in korte tijd bij de kern van het probleem wist te bereiken.
Al na twee sessies zat ik een stuk beter in mijn vel en waren die vage pijnklachten een stuk minder! Ik heb Roelie ervaren als iemand die goed naar je luistert en ook doorvraagt als ze denkt dat het nodig is. Haar manier van werken is snel en effectief.
Aangezien ik niet in de buurt woon, is het voor mij erg praktisch dat ik via Skype of Facetime behandeld kan worden.
Lidy Breet

Nieuwsbrief

Meld je aan voor deze nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.

Je bent succesvol aangemeld voor mijn nieuwsbrief!